Krämig Kyckling
Testade en för oss ny rätt till middag ikväll som var supergod!
Tyvärr var jag så hungrig när maten var färdig att jag
glömde ta ett foto att lägga ut i bloggen.
Fotot jag nu lägger ut är på matlådan :)
Som dessutom svalnat när jag tog fotot,
smakar betydligt godare än det ser ut vill jag lova!
Till 4 portioner behövs följande:
Tyvärr var jag så hungrig när maten var färdig att jag
glömde ta ett foto att lägga ut i bloggen.
Fotot jag nu lägger ut är på matlådan :)
Som dessutom svalnat när jag tog fotot,
smakar betydligt godare än det ser ut vill jag lova!
Till 4 portioner behövs följande:
4 kycklingfiléer
1 paprika av valfri färg
1 dm purjolök
1-2 tsk sambal oelek
1 burk creme fraiche mexican/chili
1 ask philadelphiaost (200g)
1 paprika av valfri färg
1 dm purjolök
1-2 tsk sambal oelek
1 burk creme fraiche mexican/chili
1 ask philadelphiaost (200g)
Skär kycklingen och paprikan i tärningar strimla purjolöken.
Stek kycklingen och låt paprikan och purjolöken fräsa med i slutet.
Blanda ner philadelphiaosten och creme fraiche.
Krydda med sambal, salt och peppar.
Serveras med ris, bulgur, pasta, vitlöksbröd och en god sallad!

Receptet hittade jag på koka ihop!
Kommentarer
Postat av: Tinas skåpmat
JAVISST! ser ju hur gott som helst dreggel =)
Postat av: Camilla
Muuums!
Kram!
Postat av: Ann Catrine
Den måste jag testa,
såg ju hur gott ut som helst!
Älskar såna där enkla recept
som ändå smakar gott ;-)
(så, då är du i S-vall ibland!
En fika och lite bokprat någon gång
när du har lite tid över...?)
Önskar dig en fin dag!!
Trackback