Skomakarlåda
I Stockholm finns ett ställe på söder som har så in i baljans
god skomakarlåda som får mig att dreggla nästan.
Har länge tänkt prova att göra egen hemma men inte förrän
nu blev det av, bättre sent än aldrig alltså.
Rotade runt på nätet utan att hitta något recept som jag ville
följa så jag hittade helt enkelt på ett eget som blev kanonbra!
Hemmagjort mos också valde jag lövbiff till det,
självaste grejen är ju "kladdet" man har till!
Jag stekte bacon med purjolök som jag sen hade i lite kalvfond,
grädde och maizenamjöl skakat med lite vatten + en skvätt soya!
Nu längtar jag tills imorgon när jag får äta min goa matlåda!
Ser förbenat gott ut!
Själv har jag Lasagne, hemgjord....nturligtvis!
Mums.. här blev det hemmafixad tacopaj.
Mmm.. det vattnas i munnen.
Muuums! Men först frukost för mig vid den här tiden. Hade gärna kunnat tänka mig din låda som matlåda till jobbet i dag.
Hur går det på nya jobbet förresten? Du trivs va?
Kram kram!
Mums så gott de såg och lät, hemgjort mos är det enda som går hem här hos ungdomarna de gillar inte köpesmos, jag tycte det var så bra de gånger de var bråttom med maten efter en lång arbetsdag att bara vispa ihop.
Nu blev jag så hungrig så du anar inte.
Ser så gott ut alltså.
Förstår du ville äta den.
Kramen.
Vet inte ens om jag smakat den rätten...men ser ut som något som skulle gå hem till boysen här hemma :)
Ja det är tur att jag är mätt ser väldigt gott ut, ja du kan som ingen ann.kram
Det är så tråkigt att man ska verifiera varje gång man skriver så var det inte innan