Philips fläskfilé
En maträtt som jag lagade mycket för många år sen men glömt bort,
hittade receptet för några veckor sedan och lagade till rätten igen!
Maträtten blir härligt gul i färgen av gurkmejan men
tyvärr syns det inte riktigt på fotot jag tagit.

hittade receptet för några veckor sedan och lagade till rätten igen!
Maträtten blir härligt gul i färgen av gurkmejan men
tyvärr syns det inte riktigt på fotot jag tagit.
500 g filé
salt o peppar2 lökar
2-3 msk fransk senap
2 dl buljong
2½ dl Ädel grädde
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dragon
½-1 tsk gurkmejaStek filén i skivor och krydda, ta upp dem.
Hacka lök och fräs den mjuk,
tillsätt senap, buljong, grädde och koka ihop.
Smaksätt med vinäger, dragon och gurkmeja,
lägg sen i köttbitarna igen och låt dem bli genomvarma.

Kommentarer
Postat av: Mia
Säger bara: Vilken tur att jag har ätit! L
Postat av: Alina
Trevlig helg! :)
Trackback