Janssons Frestelse
Janssons Frestelse för 6 pers.
1 tub Grebbestads ansjovispaste
2 gula lökar
1 kg potatis
5 dl grädde
3/4 dl ströbröd
3 msk smör/margarin
Varva strimlad potatis och lök i formen.
Blanda Grebbestads ansjovispaste på tub med
hälften ev grädden och häll över.
Nytt lager av potatis/lök oc resten av grädden.
Toppa med ströbröd och smör.
Grädda 200-225 grader i ca 60 minuter

Det här receptet tänker jag prova att göra, själv äter jag inte janssons med
med pastan istället för bitar kanske även jag kan äta den.
Bild Abba Seafood
1 tub Grebbestads ansjovispaste
2 gula lökar
1 kg potatis
5 dl grädde
3/4 dl ströbröd
3 msk smör/margarin
Varva strimlad potatis och lök i formen.
Blanda Grebbestads ansjovispaste på tub med
hälften ev grädden och häll över.
Nytt lager av potatis/lök oc resten av grädden.
Toppa med ströbröd och smör.
Grädda 200-225 grader i ca 60 minuter

Det här receptet tänker jag prova att göra, själv äter jag inte janssons med
med pastan istället för bitar kanske även jag kan äta den.
Bild Abba Seafood
Kommentarer
Postat av: Sus i dus
Åh vad passande! Detta sparar jag!
Mums! Smart med pastan...
/Sus
Postat av: Anna
Ett godare tips är att byta ut ajovisen (jag utalar det så) mot strimlad rökt skinka! Det blir smarrigt värre!
Postat av: Helena
Det ska jag testa:0)
Trackback