Tacofisk
En enkel supergod vardagsrätt som direkt blev en favoriträtt här hemma,
testa den vettja!
4 port
600 g fiskfilé (jag hade ett torskblock på 400g)
1 tsk salt
2½ dl kelda mellangrädde
½ dl tacosås medium eller hot
2 dl riven ost
15-20 tortillachips
Sätt ugnen på 225°.
Tina fisken om den är fryst.
Salta på fiskfiléerna.
Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda grädde, tacosås och ost.
Häll över fisken.
Krossa chipsen och strö över.
Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.
Servera med kokt potatis eller ris. (vi hade potatis)
Lät ju supergott, men dyrt... och då menar jag kaloridyr. Jag och M lägger in alla nya recept vi testar på viktklubb.se Då ser man om amn får "rätt" kalorier och så klart lagom med kalorier.
Men som skämma bort sig måltid låter den strålande!
Jag sparade receptet och testar vid tillfälle.
:)
Tack för tipset!
Bra fiskrecept är alltid välkomna.
Lovar att testa det, vi är dåliga på att äta fisk. Men tacofisk lät liite skumt, men om du säger att det är gott så litar jag på det. =)
Kramar!
O det där måste testas..ser riktigt gott ut, kanske man får ungarna o äta fisk ;-)
Ha en skön kväll!
Det skall jag prova...låter jättegott...tack för tipset...kramiz:)
Har stulit bilden och delvis receptet... Vi hade en smarrig kväll. Hoppas det är OK för jag glömde att fota själv.