Olssons Pasta

Stefan och jag var på Bergakungen för att se på bio där vi
gick upp på deras Restaurang för att äta en bit mat innan filmen började.
Båda beställde vi in varsin rätt som nog var den allra ljuvligaste
pastarätt vi båda ätit och här är vår tolkning av rätten!.

2-3 Kycklingfiléer
ca 2-3  msk Pesto
4-5 Soltorkade tomater i olja
Grädde 2½ dl
Färsk basilika
Färsk parmesan
Pasta Penne
Salt & Peppar

Bryn kycklingen i bitar och krydda, ha sen i pesto, grädde,
soltorkade tomater och kokt pasta.
Lägg upp på tallriken och hyvla parmesan och ha på basilikan,
fruktansvärt gott och framför allt enkelt.
Har själv inte några mått utan gjorde nog som kändes lagom.


Kommentarer
Postat av: Anna

Mmmmmmmmm, vilka härliga recept!



//KRAM

Postat av: Tina

Yammi...de så jäkligt gott ut.

Ha det gott kram!

2008-12-05 @ 22:13:01
URL: http://tinaz.blogg.se/
Postat av: Camilla

Mmm, den ser supersmarrig ut. Jag måste vara den enda i hela Sverige som aldrig köpt färsk parmesanost... måste göra det.

Kram!

2008-12-05 @ 23:33:20
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Här skriver du en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback